ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ή ΗΓΕΤΗΣ ;



Молюсь за Россию "Προσεύχομαι για την Ρωσία"





ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΛΟΥΚΑ
ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΡΩΣΙΚΗΣ




Η παρουσία του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αναστάσιμη Ακολουθία, έχει πολλά μηνύματα.

Δεν είναι μία απλή παρουσία διεκδίκησης ψήφων από το εκκλησίασμα.
Από το 1917 στην Ρωσία η θρησκεία μπαίνει στο στόχαστρο. Αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με την δύναμη της πίστης;
Η επανάσταση στην Ρωσία μεγάλωνε και μαζί της μεγάλωνε και η πίστη στον Παντοκράτορα Θεό. Τα Σοβιέτ μεγαλουργούν, "η θρησκεία είναι το όπιο του λαού". Αλλά κάποιες γιαγιάδες, οι αγαπημένες "μπάμπουσκες" της Ρωσίας, έχουν μεγαλύτερη δύναμη στη βάση της οικογένειας από τα Σοβιέτ.Κάτω από τις λευκοκέντητες μαντήλες τους, κρύβουν μιάν απέραντη αγάπη απέναντι στον Θεάνθρωπο.





Διανύουν χιλιόμετρα μέσα στην παγωμένη Ρωσία και σε τόπους μυστικούς τελούν τους γάμους των παιδιών τους. Και όταν έρθουν τα εγγόνια, τα παίρνουν αγκαλιά σε μικρή ηλικία, για να μην θυμούνται και προδώσουν άθελά τους και τα βαφτίζουν μέσα σε αυτοσχέδιες εκκλησίες, στο όνομα της ομοούσιας και αδιαίρετης Τριάδος.
Ο υλικός κόσμος του κομμουνισμού καταρρέει το '89 μέσα από τα δικά του λάθη, όχι όμως και η πίστη του λαού στην θρησκεία του.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αν και προερχόμενος από το σκληρό Σοβιετικό καθεστώς της Κα Γκε Μπε, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι χρέος του είναι η Ανάσταση της Ρωσίας και όχι οι απαγορεύσεις τέλεσης των θρησκευτικών καθηκόντων. Το "Τη Υπερμάχω Στρατηγώ", ακούγεται πλέον σε όλη την Ρωσία. Γνωρίζει καλά ο Βλαντιμίρ ότι εχθρός του λαού δεν είναι η θρησκευτική πίστη αλλά ο σχεδιασμός της παγκοσμιοποίησης που επιχειρεί την υποταγή του ανθρώπου, των κοινωνιών και των λαών, χρησιμοποιώντας ακόμα και τον θρησκευτικό φανατισμό, τύπου ISIS. Δεν τα έχει με τον μουσουλμανισμό. Απόδειξη η συμμαχία του με τους Τσετσένους μουσουλμάνους. Τα έχει με αυτούς που με πρόσχημα τον Μουσουλμανισμό εξοντώνουν λαούς. Και γνωρίζουμε όλοι ότι αυτά τα κέντρα δεν βρίσκονται στις Ασιατοαφρικανικές ηπείρους αλλά πέραν του Ατλαντικού.
Εδώ και χρόνια, στη νοτιοανατολική Λεκάνη παίζεται το ενεργειακό θέατρο με αμερικάνους κομπάρσους στο ρόλο των μουσουλμάνων.

Ο Πούτιν δεν είναι κυβερνήτης του θανάτου. Υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού του και τους φίλους του έθνους του. Δεν θέλει να σκορπίσει τον θάνατο, θέλει απλά να αναστήσει τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο.
Μεγάλη Δευτέρα, μπαίνοντας ο Ιησούς στα Ιεροσόλυμα, καταριέται την μεγάλη πράσινη συκιά, που ήταν στην είσοδο της Ιερουσαλήμ και αυτή ξεράθηκε μεμιάς.
Δεν το έκανε επειδή η συκιά δεν είχε να του δώσει καρπούς, το έκανε γι' αυτούς που δεν πίστευαν στην θεϊκή του φύση.
Η συκιά είναι ένα δέντρο που αν του κόψεις ένα φύλλο, τρέχει γάλα που δεν πίνεται από κανένα και ο Ιησούς το ήξερε. Γιατί τα όμορφα δέντρα δεν πρέπει να προσφέρουν μόνο την σκιά τους ή μία φορά τον χρόνο καρπούς στους πεινασμένους διαβάτες.
Για τον Πούτιν συκιά της Ιερουσαλήμ είναι ο ISIS, που τον ξεραίνει γνωρίζοντας ότι ο ίδιος και ο λαός του μπαίνουν σε έναν Γολγοθά μαρτυρίου. Για τον ίδιο παίζει ρόλο η Ανάσταση του Ανθρώπου.
Γνωρίζει πως όταν οι παγκόσμιοι δικαστές των συμφερόντων θα τον καλέσουν να απολογηθεί, κάποιοι από τους φίλους του θα τον προδώσουν τρις. Γι' αυτό και η πραγματικά σεμνή παρουσία του μαζί με τον λαό του στην Αναστάσιμη Ακολουθία.
Ο Πούτιν είναι Πατριώτης. Ένας ζηλωτής γιά τα δίκαια της Ρωσίας.
Δεν ξέρω αν είναι ηγέτης, αυτό θα το πει η Ιστορία.
Την ώρα που Έλληνες "ηγέτες" φέρνουν στη χώρα νέα οικονομικά δεσμά καλώντας ξένους στρατούς ως επιτηρητές καταστρατηγώντας το άρθρο 28 του Συντάγματος, την ώρα που στήνουν με χρήματα των Ελλήνων μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους μουσουλμανικά τεμένη, την ώρα που μέσα στην καρδιά του Πάσχα καταργούν το μάθημα των θρησκευτικών, αυτή την ώρα η Ελλάδα που έχει γεμίσει από "ηγέτες", αναζητά έναν Πατριώτη σαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Και επειδή στην φωτογραφία ο Πούτιν φαίνεται να λέει "προσεύχομαι για την Ρωσία", ας προσευχηθούμε και εμείς για την Ελλάδα...



                                             



ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/profile.php?id=1095621393







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΟΤΙΜΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

ΑΙΣΧΎΛΟΣ- ΛΟΥΚΑΣ ΘΑΝΟΣ ....ΠΕΡΣΕΣ