O AΛΕΞΗΣ, Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Γιούρογκρουπ των 8  και η αγωνία για την συνέχιση της υποτέλειας κάτω από τον διαχειρίσιμο φόβο ενός ολόκληρου λαού, προβάλλει σαν νίκη της Αριστεράς και ιδιαίτερα της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.
Ο τρίτος κάδος δηλαδή της υποτέλειας που ψήφισε το Μάαστριχτ, δηλώνοντας την υποταγή του στα οικονομικά συμφέροντα των ευρωπαϊκών και των παγκόσμιων τραπεζών.


ΒΑΛΤΕΡ  ΦΟΥΝΚ
1890-1960




Από το 1940 ο ναζιστής υπουργός οικονομικών
του Χίτλερ Bάλτερ Φουνκ,  αναγγέλλει  το ναζιστικό σχέδιο
1945 - 1950.
Μία πενταετία που με την αερικανική βοήθεια Μάαστριχτ το όραμα ολοκληρώνεται και ο κύκλος των χαμένων εθνών της Ευρώπης γίνεται σημαία με τα μπλε αστέρια της υποτέλειας.





Το άρθρο 28 του Συντάγματος

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
(http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-28/)

στα θεμέλια της δημοκρατίας μας, βόμβα τοποθετημένη κατ' εντολήν της Δεξιάς και του Καραμανλή. Ένας " εθνάρχης " που παραχωρεί την Κύπρο το '59  στην αγγλική και τουρκική εποπτεία με την Συνθήκη Ζυρίχης, δεν το έχει σε τίποτα να παραχωρήσει την εθνική ανεξαρτησία της χώρας στους τραπεζικούς γύπες της Ευρώπης.
Το άρθρο 28 όρος των Ευρωπαίων, για να ενταχθεί η χώρα στην Ε.Ο.Κ από το '74.
Ράλλης και Καραμανλής 28 Μαϊου του 1979 υπογράφουν την ένταξη της Ελλάδος στην συμμαχική συμορία.
Τραγική ειρωνία... Ράλλης στην Κατοχή, Ράλλης και στην νέα παράδοση της Ελλάδος στο ναζιστικό όραμα.


Στις 28 Μαΐου του 1979, η Ελλάδα εντάχθηκε στην ΕΟΚ


Ο Καραμανλής μετά από λίγο, υμίψηλο και Προεδρικό Μέγαρο. Παράδοση της δεξιάς εξουσίας στην σοσιαλιστική μεταλλαγμένη διακυβέρνηση.
Οι κομματικοί βιολόγοι έμμισθοι των τραπεζών, ξέρουν να κατασκευάζουν υβριδικά κόμματα. Και όπου υβρίδιο, εγκυμονεί η έννοια της Ύβρεως του Διός και κατά συνέπεια της Ύβρεως του Λαού. Ήταν γνωστή άλλωστε η συνεργασία του Ανδρέα Παπανδρέου με την κυβέρνηση Ε.Ρ.Ε του Καραμανλή για οικονομικά θέματα, από το 1960.
Και περνούσαν... και περνούσανε τα τραμ, όχι το τραμ το γνωστό που ξηλώθηκε από το χέρι του "Εθνάρχη" αλλά τα τραμ της υποτέλειας που γέμιζαν τις αποθήκες των ξένων επενδυτών, που μέσα από συμβάσεις Νενεκισμού υποδούλωναν ακόμα περισσότερο την εθνική ανεξαρτησία, δίνοντας πλαστά και εικονικά οικονομικά στατιστικά στοιχεία με ένα θεωρητικά εθνικό νόμισμα, την δραχμή, που προερχόταν από τα σπλάχνα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μία Τράπεζα που αξίζει κανείς να ερευνήσει κατά πόσο είναι ελληνική ή έντομο εγκλωβισμένο στον Ροτσιλντστικό ιστό της οικονομικής αράχνης, με την ευλογία της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Χούντα, νέα τζάκια, αξιωματικοί στασιαστές κατασκευασμένοι από τεκτονικές στοές, γίνονται ο ζυγός στον  σβέρκο της ελληνικής αγελάδας.

ΠΑΤΤΑΚΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  - ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Επίπλαστη οικονομία, εύσημα από τις ξένες κυβερνήσεις Αμερικής και Ευρώπης, μέχρι που η συνταγή χαλάει και η χούντα ακολουθεί την πορεία των άλλων ολοκληρωτικών καθεστώτων της Ευρώπης. Το τοπίο έπρεπε να αλλάξει. Ένας Γαλάτης ήρωας παραδίδει το αεροσκάφος του και  μία νύχτα του Ιουλίου ο Καραμανλής έρχεται. Δημοκρατία με Γκιζίκη. Ο Καραμανλής καθαρίζει από τον μαυροπίνακα της Ιστορίας την γερμανική βασιλική οικογένεια, που το '55 τον είχε ανεβάσει στην εξουσία.
Η Ελλάδα είναι ένας τόπος έρευνας για οικονομικούς αρχαιολόγους και θέλουν να κάνουν ανασκαφές όχι για τα μουσεία τους αλλά για τις οικονομικές τους αποθήκες.
Είναι πολλά τα λεφτά Αριστείδη... όπως έλεγε παλιά ο "Εθνάρχης" στον εθνικό εργολάβο της δεκαετίας του '50 - '60 και η τράπουλα πρέπει να ξαναμοιραστεί.
όραμα της μεταπολεμικής περιόδου που λέγεται Ενωμένη Ευρώπη. Σκοπός η εδραίωση ενός γερμανο-ευρωπαϊκού νομίσματος, που μαζί με το δολλάριο θα είναι τα κυρίαρχα της παγκόσμιας οικονομίας. Οι ναζιστές έφυγαν αλλά όχι και τα οράματά τους. Ο ναζισμός του μεταπολέμου περνάει στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια και χωρίς σήματα της Βέρμαχτ και των Ες Ες στο πέτο, εδραιώνει την συμμαχία του ΕΚΑΧ πάνω σε ναζιστικά πρότυπα.  Η Ευρωπαϊκή Ένωση πέρνει σάρκα και οστά και η ψυχή του Χίτλερ αισθάνεται δικαίωση για τους απογόνους του.
Τα καζίνα στην Πάρνηθα στηθήκανε, οι παραλιακές ανοίξανε, οι εθνικοί δρόμοι έχουν επανασχεδιαστεί βάσει των νέων οδικών αναγκών, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια της χώρας κρύβουν χρυσάφι που πρέπει να περάσει σε χέρια φίλων υποστηρικτών.
Και η κρουαζιέρα τελειώνει στο Καστελόριζο. Μνημόνιο - Τρόϊκα - Δ.Ν.Τ. - ΤΑΙΠΕΔ και περάστε κόσμε, "εντός πωλούνται πάσης φύσεως υλικά" ...
Περικοπές μισθών και συντάξεων, ξήλωμα του Δημόσιου ιστού, φόβος, οικονομικές αυτοκτονίες, εθνική παράκρουση. Ντέρμπι μνημονιακών και αντι-μνημονιακών.
Εξαγγελίες στο Ζάππειο και στην Έκθεση Θεσσαλονικής...
Διαλέχτε κόσμε!
Εκλογές! Θα σκίσουμε τα μνημόνια!  Θα βγούμε από την Ε.Ο.Κ.!  Θα κρατήσουμε το Ευρώ! 
Η ασάφεια διαχειρίζεται τον φόβο του λαού. Είκοσι ευρώ παραπάνω στην σύνταξη, σταμάτημα των υποτιθέμενων απολύσεων, το φαίνεσθαι της πολιτικής αντί του είναι και η Δεξιά του Μάαστριχτ του '93, φοράει το κόκκινο φουστάνι...

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Πρώην πόρνη των οικονομικών πορνείων της υποτέλειας, σημερινή παρθένα με παρθενορραφή κατ' εντολήν Τέξας, Καθολικής Εκκλησίας, Ιδρύματος Καραμανλή και με επισφράγιση της παρθενορραφής δεξιό Πρόεδρο Δημοκρατίας, για να ελέγξει τον επόμενο βιασμό της τωρινής κατασκευασμένης παρθένας.

Κομματική παράκρουση σε όλο της το μεγαλείο...
Ο Τσίπρας κέρδισε ευνοϊκούς όρους για τον επόμενο δανεισμό... Κανείς δεν μιλάει για την υποτέλεια.
Η Χρυσή Αυγή σιγά- σιγά εκτός φυλακής, οι πληρωμές των ηγετών της Χρυσής Αυγής από το παρακράτος της ΚΥΠ στο διαδύκτιο από το 1982 του Πασόκ και κανένας εισαγγελέας δεν ανιχνεύει τα στοιχεία αν είναι πλαστά ή όχι. Άλλωστε από το '82 επιχειρούνται χώροι δημιουργίας, για να ελέγχουν συνειδήσεις αντιεξουσιαστών και εθνικιστών, χώροι με σκοτεινή χρηματοδότηση.

Η Γιουροβίζιον χειροκροτά την Κοντσίτα...
Ποιές είναι όμως οι εθνικές Κοντσίτες που τραγουδάνε στις Βρυξέλλες και παρουσιάζουν την εθνική υποτέλεια ως εθνική νίκη;

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ

Αν έγραφε ξανά ο στιχουργός Κώστας Κινδύνης το γνωστό του τραγούδι παρακολουθώντας τα ερωτικά τεκταινόμενα του Γιούρογκρουπ,
θα παράφραζε το ίδιο το τραγούδι ως ακολούθως : 

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΟΥ 2015

Η νύχτα κατεβαίνει με μαύρο φερετζέ
κι η πόλη διψασμένη για φώτα και σουξέ.

Βάλε το κόκκινο φουστάνι
εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά.
Έλα και μη μετράς την ώρα
τα ΔΑΝΕΙΑ είναι δώρα που καίνε σαν φωτιά.

Τι να μας περιμένει αύριο το πρωί
ποιά Ε.Ο.Κ πεθαίνει και ποιά θα γεννηθεί....


Χειροκροτείστε και ψηφίστε!  Να θυμάστε όμως ότι υπάρχουν και Έλληνες που προτιμούν τον δύσβατο δρόμο του Νικηταρά, που αν και επαίτης με άδεια του κράτους αρνήθηκε να πάρει ένα πουγγί χρυσά νομίσματα από τον ξένο "φιλέλληνα" που τον επισκέφθηκε.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΤΑΣ




                                                                         

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΟΤΙΜΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

ΑΙΣΧΎΛΟΣ- ΛΟΥΚΑΣ ΘΑΝΟΣ ....ΠΕΡΣΕΣ